IT usluge

Aktiviraj svoj IT


Projektovanje mrežne infrastrukture

Postojanje odgovarajuće infrastrukture je bitno za ozbiljno poslovanje svake firme. Kompjuterska mreža direktno utiče na vaše poslovanje. Naše iskusno osoblje može vam pomoći da napravite ispravne odluke kako za buduće tako i za trenutne poslovne potrebe. Proces planiranja i realizacije svake mreže počinje detaljnim prikupljanjem informacija sa terena i od investitora. Posle toga se pristupa detaljnoj izradi projekta.

Naša mrežna rešenja

Bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće, vaša mreža doprinosi vašoj ukupnoj produktivnosti i uspehu. Neaktivnost i ili spor rad mogu imati direktne efekte na poslovanje vaših kompanija. Ovo naglašava potrebu za pouzdanom, sigurnom i skalabilnom mrežom. Naš tim iskusnih mrežnih stručnjaka će sarađivati sa vama da dizajnira, implementira i održava mrežu. Sve veći zahtevi na IP mreže da povežu što više uređaja nego ikada ranije. Da li je vaša mreža spremna da odgovori rastućim zahtevima vaše kompanije? Naš tim će blisko sarađivati sa vama kako bismo utvrdili vaše trenutne i buduće potrebe, te kako bismo osigurali da je vaša mreža propisno obezbeđena dok maksimalno povećava povraćaj investicije.

Nudimo:

Routing
Switčing
Firewalls
Virtualization
VoIP integration
WAN connectivity
Wireless LAN integration
Optical Networking
Audio-Visual Conferencing integration
IP Security integration
VPN

Nadograđujući i akumulirajući znanje godinama u svim aspektima IT industrije, naš tim je u mogućnosti smo da Vam pruži udobnost i jednostavnost u saradnji samo sa jednom kompanijom za sve vaše IT potrebe. Samim tim vam omogućava jednostavne i glatke integracije i upravljanje mrežnim resursima.

Kupovina i isporuka računarske i mrežne opreme

U saradnji sa svim najvećim distributerima i uvoznicima računarske i mrežne opreme u mogućniosti smo da ponudimo po najpovoljnijim cenama opremu za sve naše kljijente. Takođe svu opremu isporučujemo na adresu kupca. Uskoro kupovina će biti moguća i preko web shopa.

Usluge kabliranja i rack ormari

Nudimo kabliranje koja odgovaraju vašim mrežnim zahtevima. Današnja mrežna oprema može da obezbedi propusne opsege koje su nekada bile san. Nemojte dozvoliti da vaša infrastruktura bude usko grlo u vašem poslovanju. Mi možemo da vam pomognemo da donesete pravu odluku i implemetiramo zadata mrežna rešenja. Sa visokim troškovima računarske opreme važno je da se ista tretira sa poštovanjem koje zaslužuje. To znači obezbeđivanje odgovarajućih rack ormara sa protokom vazduha i organizacijom kablova radi zaštite vaše investicije. Nudimo širok spektar rešenja koja odgovaraju vašim potrebama.

Bežične mreže

Kada Vaša bežična mreža bude pravilno planirana, dizajnirana i implementirana, vreme je da potvrdite da sve funkcioniše u skladu sa planom. Naši stručnjaci za bežičnu mrežu sakupljaju podatke u realnom vremenu kako bi potvrdili da vaša mreža dostiže punu propusnost, kapacitet, pokrivenost signala i odgovarajuće dodeljene frekvencije.

VoIP i objedinjena komunikacija

VoIP je revolucionirao način na koji sarađujemo jedni sa drugima na radnom mestu. Instant poruke, Video pozivi i Video konferencije omogućavaju povećanje produktivnosti uz smanjenje troškova. Sada ste u mogućnosti da se povežete sa kancelarijama širom sveta kao da ste u istoj prostoriji.

Cloud (oblak) usluge i hosting

Naša oblak rešenja su optimizovana za ceo životni ciklus vašeg poslovanja. Iskorišćavanjem oblaka u mogućnosti ste da uštedite na implementaciji. To rešenje u budućnosti dokazano utiče na rast poslovanja. Jednostavna nadogradnja resursa bez prestanka u radu je najveća prednost oblak rešenja.
Hosting usluge pružamo kroz naša rešenja testirana i održavana na najvišem nivou. Raznolikost hosting usluga je nešto čime se mnogo ponosimo.

Održavanje

Naš pristup održavanju IT okruženja

Pojednostavimo vaše IT iskustvo, maksimizujući produktivnost vaših preduzeća i prednost nad konkurencijom. Troškovi zapošljavanja i obuke internog IT osoblja mogu biti znatni i dugotrajni. Naše rešenje vam pruža prilagođeni pristup održavanja IT infrastrukture. Ovo vam daje mogućnost da kreirate i pratite svoje upite kroz jedinstven online sistem podrške, imate direktan pristup našem profesionalnom IT osoblju i velikoj bazi znanja. Naš tim ima iskustva u svim aspektima IT ekosistema. Samim time vam omogućavamo da uštedite novac i usredsredite se na druge poslovne funkcije višeg nivoa.

Zašto da prepustite IT usluge nama?
Jednostavnost
Kao i provajder usluga upravljanja, pojednostavljujemo svakodnevni posao i smanjujemo troškove. Više nećete morati da brinete o sigurnosnim rezervnim kopijama, softverima, planiranju nadogradnje ili upravljanju hardverskim kapacitetima. Možete da se opustite i da znate da se naš tim i softver za daljinsko upravljanje/nadzor brine o svemu a time vam omogućava da se usredsredite na vašu osnovnu delatnost.
Pristupačnost
Bez obzira na to da li koristite cloud ili lokalno rešenje, možete biti sigurni da ćete znati da će vaše osoblje imati 24/7 pristup svim potrebnim resursima podrške. Mi prepoznajemo značaj i brzinu reakcije rešavanja potencijalnih problema u IT infrastrukturi vaše kompanije. Naš posao je da obezbedimo da svi sistemi funkcionišu besprekorno i da ako se nešto pojavi bude rešeno blagovremeno.
Upravljanje veštinama
Imate pristup vrhunskim IT stručnjacima za deo prave cene. Ako nam prepustite svoju IT infrastrukturu, imat ćete pristup našem iskusno visoko obučenom osoblju. Ponosimo se na dobijanje i održavanje sertifikata od strane mnogih vodećih proizvođača u IT industriji. 
Upravljanje IT servisima i dodatne koristi
- Mesečno izveštavanje
- Predviđanja potrošnje i troškova
- Povećano vreme odziva
- IT konsultant
- Prilagođeni sistem za registraciju problema (ticketing) i pristup bazi znanja
- 24/7 nadgledanje sistema
- usluge Servisa kompletne IT opreme